Trimite e-mail | Printeaza
IT
25.02.2011

Compania Moldtelecom nu a operat schimbări în lista conturilor sau a băncilor cu care colaborează

Compania  Moldtelecom nu a operat schimbări în lista conturilor sau a băncilor cu care colaborează

S.A. Moldtelecom informează că, în calitatea sa de lider de piaţă, fiind una dintre cele mai mari companii din Republica Moldova, deserveşte circa 1. 4 milioane de abonaţi - persoane fizice şi juridice.

Persoanele fizice au posibilitate de a-şi achita facturile, practic în toate instituţiile bancare din ţară, iar agenţii economici - intermediul următoarelor bănci comerciale: B.C. Banca de Economii S.A.; B.C. Moldindconbank S.A. ;B.C. Banca Socială S.A.; B.C. Fincombank S.A. ;B.C. Victoriabank S.A.

Aceste bănci au fost selectate reişind din criteriile de stabilitate a instituţiei, acoperirea geografică, costul şi nivelul de deservire, ş.a.

Cea mai mare parte din mijloace băneşti este încasată de către B.C. Banca de Economii S.A., care deţine cea mai extinsă reţea de reprezentanţe şi filiale în ţară. 

Colaborarea cu B.C. Victoriabank S.A. a început în anul 1999, prin lansarea proiectului salarial prin intermediul cardurilor bancare. În anul 2007 au fost deschise conturi de decontare la această instituţie.

Singura bancă comercială la care a fost redus fluxurile de tranzacţii în anul 2010 este B.C. Fincombank S.A., ţinând cont de rezultatele obţinute de aceasta instituţie pe parcursul ultimilor ani. 

În acelaşi timp, dorim să menţionăm că S.A. Moldtelecom  nu a operat nici o schimbare în procedurile de achitare a serviciilor, în particular, nu a închis nici un cont existent şi nu a deschis nici unul suplimentar.

Pentru a informa în deplină măsură clienţii, S.A. Moldtelecom va publica pe verso facturii de plata lista conturilor de decontare pe care le deţine compania în instituţiile bancare respecitve şi prin intermediul cărora pot fi achitate serviciile prestate, informează un comunicat al companiei Moldtelecom.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus