Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-02-15/businessmeni-turci-vor-efectua-o-vizita-de-afaceri-in-tzara-noastra-19939.html
Data: Feb 15, 2011 (10:07)

Businessmeni turci vor efectua o vizită de afaceri în ţara noastră

Potrivit CCI, în perioada 17-20 februarie 2011, o delegaţie de întreprinzători din Turcia, condusă de către Selim Bora, Copreşedintele Consiliului de Afaceri Moldo-Turc, va efectua o vizită de afaceri în Moldova.

În contextul acesteia, la 18 februarie 2011, se va desfăşura Şedinţa Consiliului de Afaceri Moldo-Turc, prilejuită de împlinirea a 18 ani de la fondarea acestuia. La reuniune sunt invitaţi să participe agenţii economici autohtoni interesaţi de iniţierea sau dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu parteneri turci.

Potrivit directorului Departamentului Dezvoltarea Competenţelor al CCI a Moldovei, Mihai Bîlba, scopul vizitei de afaceri a întreprinzătorilor turci în ţara noastră este familiarizarea cu situaţia social-politică şi economică din RM, cu priorităţile Guvernului, climatul de afaceri şi necesităţile ţării în investiţii externe.