Trimite e-mail | Printeaza
Politic
09.02.2011

Filat la Bruxelles: Atunci cînd îţi propui scopuri clare şi acţionezi, reuşeşti să înregistrezi şi rezultate

Filat la Bruxelles: Atunci cînd îţi propui scopuri clare şi acţionezi, reuşeşti să înregistrezi şi rezultate

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi la Bruxelles o întrevedere cu Adrian Severin, vicepreşedinte al Grupului S&D din Parlamentul European. În cadrul întrevederii au fost discutate subiecte ce ţin de situaţia din Republica Moldova, aspiraţiile ţării noastre şi relaţiile moldo-comunitare.

Vlad Filat a mulţumit pentru suportul acordat constant Republicii Moldova, menţionînd importanţa acestuia pentru ţara noastră, care şi-a propus realizarea unei ample agende de reforme şi integrarea în Uniunea Europeană.

Prim-ministrul a precizat că, deşi în 2010 Republica Moldova s-a confruntat cu provocări cum ar fi urmările crizei financiar-economice şi criza constituţională, a reuşit să-şi îndeplinească angajamentele asumate.

Vlad Filat a spus că, chiar dacă nu s-a reuşit alegerea Preşedintelui Republicii, organele de stat au lucrat în regim normal, asigurînd buna guvernare a ţării.

„Au fost şi perioade grele, dar am dovedit că, atunci cînd îţi propui scopuri clare şi acţionezi, reuşeşti să înregistrezi şi rezultate", a menţionat Prim-ministrul.

Adrian Severin l-a felicitat pe Vlad Filat cu alegerea în funcţia de Prim-ministru şi cu desfăşurarea cu succes a alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010.

Oficialul a spus că înţelege situaţia care este în Republica Moldova, dar s-a arătat convins că toate problemele existente pot fi depăşite, astfel încît ţara să se dezvolte normal în continuare, informează Serviciul de presă al Executivului.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus