Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.02.2011

Condamnat la 15 ani închisoare pentru că a încercat să abuzeze sexual 2 minore

În baza probelor prezentate de Procuratura Cantemir, un bărbat a fost condamnat la 15 ani închisoare pentru: răpirea a două persoane; tentativa de satisfacere a poftei sexuale în forme perverse, prin constrîngere fizică şi psihică, săvârşită asupra unei persoane despre care se ştia cu certitudine că nu a atins vîrsta de 14 ani.

În fapt, în toamna anului 2010, fiind în stare de ebrietate, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, inculpatul a răpit din stradă 2 minore care se întorceau de la şcoală.

Profitând de imposibilitatea minorelor de a se apăra a dus fetiţele cu forţa într-o construcţie nefinisată de pe teritoriul stadionului din localitate şi a încercat să-şi satisfacă poftele sexuale cu una dintre ele.

Când cealaltă minoră a fugit din încăpere, făptaşul a prins-o şi a încercat să o aducă înapoi, însă a fost surprins de un martor.

Fiind audiat de procurori bărbatul în vârstă de 25 ani şi-a recunoscut integral vina.

Potrivit procurorilor, făptaşul anterior a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni închisoare pentru actiuni violente cu caracter sexual şi atragerea minorilor la activitate criminală, însă la scurt timp după eliberarea din detenţie din nou a comis infracţiuni, Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus