Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.02.2011

Cancelaria de Stat anunţă despre 400 de funcţii vacante în administraţia publică centrală

Cancelaria de Stat anunţă despre 400 de funcţii vacante în administraţia publică centrală

Printre funcţiile disponibile 40 sînt funcţii publice de conducere, 139 - funcţii publice de execuţie, 232 - funcţii publice cu statut special.

În perioada 1-5 februarie, în cadrul Tîrgului locurilor de muncă, Direcţia politica de cadre a Cancelariei de Stat oferă informaţii detaliate tuturor celor interesaţi cu privire la funcţiile vacante în autorităţile administraţiei publice centrale. În cadrul acestui tîrg, colaboratorii direcţiei oferă consultaţii celor interesaţi în ceea ce priveşte încadrarea în serviciul public, pliantul „Încadrarea în serviciul public", care conţine informaţie cu privire la ocuparea funcţiei publice, condiţiile de bază pentru a candida la o funcţie publică, concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante, drepturile şi obligaţiile funcţionarului public ş.a.

Creşterea calităţii serviciului public prin aplicarea inechivocă a practicii de angajare prin concurs a funcţionarilor publici, instituţionalizarea unui sistem de recrutare în bază de merit şi competenţe constituie una din priorităţile Guvernului, potrivit Programului de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anii 2011 - 2014 „Integrarea europeană: Libertate, Democraţie, Bunăstare".

Persoanele interesate sînt rugate să acceseze paginile web ale ministerelor, rubrica „funcţii vacante", sau să contacteze telefonic aceste structuri.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus