Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-02-02/remanieri-de-cadre-la-guvern-19756.html
Data: Feb 2, 2011 (10:34)

Remanieri de cadre la Guvern

Guvernul Moldovei a operat miercuri în cadrul şedinţei sale un şir de remanieri de cadre. Emil Druc, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul  Suediei, a fost desemnat în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Finlanda şi Regatul Norvegiei, prin cumul, cu reşedinţa la Stockholm.

Mihai Balan, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica  Elenă, a fost desemnat în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar  al Republicii Moldova în Republica Cipru, prin cumul, cu reşedinţa la Atena.

Alexandru Prigorschi, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Bulgaria, a fost desemnat în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Albania, prin cumul, cu reşedinţa la Sofia.

Tot azi, Anatolie Urecheanu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Populară Chineză, a fost desemnat în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Socialistă Vietnam şi Republica Coreea, prin cumul, cu reşedinţa la Beijing.

Ion Stăvilă, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Ucraina, a fost desemnat  în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Uzbekistan, prin cumul, cu reşedinţa la Kiev.