Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-02-01/editzia-jubiliara-a-expozitziei-natzionale-fabricat-in-moldova-se-desfashoara-in-perioada-15-februar-19687.html
Data: Feb 1, 2011 (11:03)

Ediţia jubiliară a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova” se desfăşoară în perioada 1-5 februarie curent

Ediţia a X-a jubiliară a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova" se desfăşoară în perioada 1-5 februarie curent, la Centrul Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO". Expoziţia este organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în comun cu Ministerul Economiei sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine întreprinzătorii autohtoni şi a promova serviciile şi produsele fabricate în Republica Moldova.

Pptrivir ME, programul de afaceri al evenimentului prevede desfăşurarea a 10 seminare, 6 mese rotunde, Târgului locurilor de muncă, precum şi a mai multor prezentări de produse şi companii. Tradiţional, în cadrul expoziţiei, la 3 februarie, învingătorii concursului „Marca comercială a anului" îşi vor ridica premiile.

Astfel, în conformitate cu Programul de activitate a expoziţiei „Fabricat în Moldova 2011", Ministerul Economiei invită toţi participanţii şi vizitatorii să participe la lucrările seminarelor tematice, unde vor fi abordate subiecte referitor la exportul de mărfuri, asigurările sociale, subvenţiile şi asigurările în agricultură, agricultura ecologică etc. În cadrul meselor rotunde vor fi puse în discuţie problemele cu care se confruntă întreprinzătorii, politica fiscală şi vamală, vor fi făcute referinţe la standarde în reglementările tehnice.

De asemenea, la 2 februarie, în cadrul masei rotunde „Dezvoltarea cooperării economice dintre Republica Cehia şi Moldova" este prevăzută participarea unei delegaţii de întreprinzători cehi. Manifestarea presupune şi desfăşurarea întrevederilor bilaterale de afaceri.