Trimite e-mail | Printeaza
Politic
31.01.2011

Vlad Plahotniuc: Pentru a opri speculaţiile în jurul unui caz absolut legal, am solicitat autorităţilor române să stopeze procedura de schimbare a numelui meu

Vlad Plahotniuc: Pentru a opri speculaţiile în jurul unui caz absolut legal, am solicitat autorităţilor române să stopeze procedura de schimbare a numelui meu

Serviciul de presa al lui Vlad Plahotniuc a difuzat un comunicat cu următorul conţinut: "Pentru a opri speculaţiile în jurul unei proceduri tehnice  de preluare a numelui de familie al unuia dintre părinţi, legalitatea acesteia fiind confirmată atât de către experţii din Republica Moldova, cât şi de către cei din România, le-am adresat autorităţilor de la Bucureşti cererea de a  sista această procedură.

Am mandatat în dimineaţa zilei de azi un reprezentant legal să iniţieze acţiunea în cauză. Voi informa opinia publică îndată ce aceasta va fi finalizată. 

 În ultimele zile am fost martorii unei campanii regizate şi multiplicate la Chişinău, care a avut drept scop denigrarea mea prin prezentarea unei acţiuni absolut legale, întreprinse în statul vecin, drept o ilegalitate, comisă cu rea-voinţă.

Subliniez, că  deşi această campanie a  început cu mult înaintea celei electorale, am certitudinea că anume în perspectiva alegerilor care se apropie s-a urmărit defăimarea persoanei mele şi implicit a partidului pe care îl reprezint.  Nu vreau să cred că aceste acţiuni ar putea avea aici o acoperire politică şi cineva, într-un moment dificil pentru ţară, şi-ar plasa propriile interese mai presus decât cele ale societăţii.

Oricum, pentru mine contează mult mai mult schimbările spre bine pe care le pot aduce oamenilor, decât trucurile şi intrigile politice, la care nu doresc să iau parte și faţă de care am avut întotdeauna imunitate".

cuvinte-cheie: Vlad | Plahotniuc | Ulinici

Comentarii (0)

 

Related news

Sus