Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
31.01.2011

Primarul Dorin Chirtoacă a prezentat declaraţia pe venit şi proprietăţi

Primarul Dorin Chirtoacă a prezentat declaraţia pe venit şi proprietăţi

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat astăzi, 31 ianuarie 2010, Comisiei centrale de control declaraţia pe venituri şi proprietăţi pentru anul 2010.

Potrivit declaraţiei, pe parcursul anului 2010 primarul general a obţinut la locul de muncă de bază un venit de 105.482, 74 lei. De asemenea, Dorin Chirtoacă a declarat că deţine 1/3 cotă-parte dintr-un imobil din comuna Coloniţa, municipiul Chişinău  (str. Ciocana Veche, 23), care valorează 170 mii lei, dar şi un autoturism de model Opel Astra, care valorează 28.400 lei. Aceste proprietăţi Dorin Chirtoacă le-a obţinut până la alegerea sa în funcţia de primar general al municipiului Chişinău, ele regăsindu-se şi în declaraţiile pe venituri şi proprietăţi prezentate pentru anii precedenţi, începând cu 2007.

Dorin Chirtoacă i-a îndemnat astăzi, în cadrul şedinţei operative, pe toţi funcţionarii din cadrul Primăriei şi conducătorii subdiviziunilor Consiliului municipal Chişinău să-şi prezinte declaraţiile pe venit pentru anul 2010. Declaraţiile pe venit vor fi publicate şi pe pagina web a Primăriei, www.chisinau.md.   

Declaraţie 2010

cuvinte-cheie: declaratia | venit

Comentarii (0)

 

Related news

Sus