Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
27.01.2011

Ani grei de închisoare pentru comiterea infracţiunilor în stare de ebrietate

În octombrie 2009 în sectorul Buiucani a fost comis un omor odios. Crima a fost descoperită şi datorită probelor prezentate de procurori în instanţa de judecată, infractorul a fost condamnat la 12 ani închisoare.

Conform actului de învinuire, bărbatul se afla în ospeţie şi fiind sub influenţa alcoolului, a iniţiat o ceartă cu gazda.

Agresorul a aplicat victimei cîteva lovituri cu un cuţit de bucătărie în urma cărora stăpînul casei a decedat.

Inculpatul, în vîrstă de 59 ani, anterior a mai fost judecat de 3 ori pentru o serie de infracţiuni.

Un alt caz a avut loc în sectorul Ciocana, unde un bărbat este învinuit de procurori de comiterea vătămării intenţionate grave a integrităţii corporale.

Potrivit acuzatorilor de stat, inculpatul împreună cu victima au consumat alcool după care s-au luat la bătaie. În rezultatul leziunilor, unul dintre bărbaţi a decedat.

Dacă va fi recunoscut culpabil de cele incriminate, bărbatul în vîrstă de 47 ani riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 15 ani închisoare.

În com. Budeşti, trei tineri dintre care un minor sunt învinuiţi de procurori că au tîlhărit şi au bătut pînă la moarte un consătean.

Procurorii susţin că cei trei s-au luat la rămăşag că vor deposeda un trecător de telefonul mobil, ceea ce au şi făcut. Însă nu s-au limitat doar la asta. Agresorii au lovit victima cu pumnii şi picioarele pînă acesta nu a mai mişcat. La scurt timp bărbatul a decedat.

Menţionăm că inculpaţii cu vîrstele cuprinse între 17 şi 23 ani erau în stare de ebrietate, iar acum riscă să fie condamnaţi în baza articolelor 188 şi 151 Cod penal, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus