Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-01-17/reprezentantzii-mediului-de-afaceri-din-cehia-vor-efectua-o-misiune-economica-in-moldova-19515.html
Data: Jan 17, 2011 (17:30)

Reprezentanţii mediului de afaceri din Cehia vor efectua o misiune economică în Moldova

Potrivit CCI, la 2 februarie 2011, la Chişinău, în cadrul programului de afaceri al expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova", va fi organizată masa rotundă: „Dezvoltarea cooperării economice dintre Cehia şi Moldova". La eveniment va participa o delegaţie de întreprinzători cehi, condusă de viceministrul Industriei şi Comerţului, Milan Govorka.

Potrivit şefei Secţiei Relaţii Externe a Camerei de Comerţ şi Industrie, Ludmila Rotaru, în perioada 1- 4 februarie curent, reprezentanţii mediului de afaceri din Cehia vor efectua o misiune economică în Moldova. Astfel, în cooperare cu CCI a Cehiei pentru ţările CSI, Ministerul Economiei al Moldovei, MIEPO şi Ambasada Cehiei în Moldova, va fi organizată masa rotundă: „Dezvoltarea cooperării economice dintre Republica Cehă şi Republica Moldova".

„Manifestarea are scopul de a consolida relaţiile comercial-economice dintre comunităţile de afaceri ale celor două ţări şi a stabili noi contacte cu potenţiali parteneri de business. Programul mesei rotunde include prezentarea potenţialului economic şi investiţional din Moldova şi Cehia, a posibilităţilor de cooperare bilaterală în diverse domenii.

CCI a RM invită agenţii economici autohtoni să participe la eveniment, deoarece în cadrul acestuia vor avea loc întrevederi bilaterale, ce vor oferi oportunităţi de iniţiere a contactelor de afaceri cu companiile cehe", a spus Ludmila Rotaru, la şedinţa ordinară de luni, 17 ianuarie.

Menţionăm că expoziţia naţională „Fabricat în Moldova", ediţia a X-a, se va desfăşura în perioada 1-5 februarie curent, la „Moldexpo", fiind organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, sub patronajul Guvernului.