Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.01.2011

Condamnaţi la 16 şi 17 ani închisoare pentru trafic de copii şi proxenetism

În baza învinuirii înaintate de Procuratura mun. Bălţi, doi bărbaţi au fost condamnaţi la 16 şi 17 ani închisoare pentru trafic de copii şi proxenetism.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, bărbaţii în vîrstă de 24 şi 47 ani, activînd în calitate de taximetrişti au îndemnat trei tinere dintre care două minore să practice prostituţia.

Inculpaţii cunoşteau că victimile erau din familii social vulnerabile, una dintre care era orfană. Fetelor li s-a promis pentru serviciile sexuale prestate de la 400 la 800 lei pe oră.

Făptaşii găseau potenţialii „clienţi" după care transportau tinerele la diferite saune sau apartamente din muncipiu. Una din minore a practicat o astfel de „muncă" timp de aproximativ 10 luni, iar celelalte două tinere au practicat prostituţia în decurs de jumătate de an.

Menţionăm că, unul din inculpaţi este cetăţean al Tadjikistanului, iar celălalt este de origine rom, anterior fiind judecat pentru o serie de infracţiuni dintre care şi un omor din imprudenţă, petrecînd pentru cele comise 6 ani după gratii, fiul căruia se  află şi el în detenţie, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus