Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-12-27/unimarket-discount-urmeaza-sa-deschida-40-de-unitatzi-comerciale-in-urmatorii-doi-ani-pe-intreg-teri-19334.html
Data: Dec 27, 2010 (10:31)

"Unimarket Discount" urmează să deschidă 40 de unităţi comerciale în următorii doi ani pe întreg teritoriul republicii

Sîmbătă, 25 decembrie, a avut loc deschiderea primului magazin „Unimarket Discount" din or. Ialoveni. Roman Guneavîi, acţionar al societăţii pe acţiuni cu capital mixt moldo-rus „Unimarket Discount", a menţionat că acest magazin este primul din cele 40 de unităţi comerciale de acest fel, pe care firma respectivă urmează să le deschidă în următorii doi ani pe întreg teritoriul republicii. Tot sîmbătă, la Chişinău a fost deschis un al doilea magazin din această serie.

Roman Guneavîi a precizat că magazinele de tip „Unimarket" sînt cu orientare socială, avînd mărfuri la un preţ mai redus şi de calitate bună.

„Unimarket Discount" intenţionează să coopereze cu administraţia publică locală pentru amenajarea terenurilor aferente magazinelor şi să ofere persoanelor mai nevoiaşe cartă socială pentru a procura în magazinele respective produse la preţul producătorului.