Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
18.12.2010

Pe arcursul ultimelor 24 de ore, în ţară s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu 6 persoane decedate şi altele 11 traumate

În doar două accidente şi-au pierdut viţa şase persoane, printre care şi un copil cu vîrsta de trei luni. Primul accident fatal, s-a produs pe traseul Chişinău - Soroca, în vecinătatea s.Brăviceni raionul Orhei, în jurul orei 15:30. Şoferul automobilului de model KIA a ieşit la depăşire şi s-a lovit frontal cu un evacuator. În consecinţă au decedat trei persoane, membrii unei familii, din automobilul KIA. Şoferul, în vîrstă de 23 de ani şi soţia acestuia, în vîrstă de 21 de ani,  au decedat la locul accidentului iar copilul, în vîrstă de pînă la 1 an, a decedat în drum spre spital. 

Alt accident rutier grav s-a produs pe traseul Chişinău - Ungheni. Un automobil de model VAZ 2105, a fost lovit frontal de un "Jeep" ce a ieşit pe contrasens efectuînd depăşire. În consecinţă la faţa locului au decedat două persone, a treia persoană a decedat în drum spre spital şi o altă persoană din acelaşi automobil a fost grav traumată.

În capitală s-au produs 4 accidente rutiere soldate cu 0 persoane decedate şi 5 persoane traumate.

Alte accidente rutiere au avut loc în raioanele: Străşeni, Floreşti, Criuleni, Edineţ, Hînceşti.  

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus