Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
17.12.2010

În ultimele 24 de ore pe teritoriul ţării s-au produs 3 accidente rutiere soldate cu 1 persoană decedată şi 2 traumatizate

Accidentul cu sfîrşit letal a avut loc în capitală, pe strada Voluntarilor 16/1, în jurul orei 19:30, unde şoferul în vîrstă de 21 de ani, conducînd automobilul de model Ford TRANZIT  a comis tamponarea pietonului, un bărbat în vîrstă de 55 de ani, care în urma leziunilor primite a decedat la locul accidentului.

 Altele două accidente rutiere la fel s-au soldat cu tamponarea pietonilor. Unul a avut loc pe str. Testimiţeanu 3/1, la ora 08:30, unde şoferul automobilului Renault TRAFIC a comis tamponarea pietonului minor, în vîrstă de 15 ani. În consecinţă copilul a fost internat în secţia de reanimare al spitalului „V.Ignatenco”, din capitală, cu diverse leziuni corporale.

 Un alt pieton, o doamnă în vîrstă de 55 de ani, a fost tamponat pe str. Sarmizegetusa 37/1, în jurul orei 16:00, de către automobilul Renault LAGUNA, condus de un şofer în vîrstă de 34 de ani. În urma accidentului, doamna s-a ales cu diagnoza: „fractura călcîiului drept”.

 În acest context Direcţia poliţie rutieră, reaminteşte tuturor participanţilor la trafic, să respecte regulile de circulaţie rutieră şi să manifeste stimă reciprocă atunci cînd se deplasează pe autostradă, relatează Direcția poliției rutiere.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus