Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.12.2010

Mihai Ghimpu, premiat la gala "Zece pentru România"

Mihai Ghimpu, premiat la gala

Mihai Ghimpu, a intrat în posesia premiului de excelenţă a celei de-a VI-a ediţii a Galei „Zece pentru România", organizată de postul Realitatea TV, acordat pentru schimbarea politică fundamentală produsă în Republica Moldova.

Mulţumind organizatorilor pentru acordarea premiului, Preşedintele Mihai Ghimpu a menţionat că acesta vine să ilustreze eforturile statului nostru de a se moderniza şi europeniza şi este, de fapt, o distincţie acordată cetăţenilor Republicii Moldova. „Anume cetăţenii Republicii Moldova sunt cei care au demonstrat în ultimul ani şi jumătate că opţiunea pro-europeană este cîştigătoare pentru ţara noastră", a accentuat Mihai Ghimpu.

În opinia şefului statului, anume cetăţenii Republicii Moldova, prin votul său acordat partidelor democratice atît la alegerile din 29 iulie 2009, cît şi în cadrul scrutinului din 28 noiembrie curent, au indicat cursul de dezvoltare a ţării noastre în viitor. Potrivit lui Mihai Ghimpu, prin acest vot cetăţenii au spus limpede şi credibil că podurile spre trecut au fost rupte, iar parcursul Republicii Moldova este înainte, spre Uniunea Europeană.

„Sunt convins că actualele negocieri, care se desfăşoară între trei partide se vor încheia cu o guvernare pro-europeană care va duce viziunea integrării europene a Republicii Moldova pînă la capăt", a declarat Mihai Ghimpu în timpul galei de premiere, informează Serviciul de presă al Preşedinţiei.

cuvinte-cheie: Mihai | Ghimpu | Realitatea TV

Comentarii (1)

 

Related news

Sus