Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.12.2010

Până va finele lunii decembrie vor fi anunţate primele liste ale beneficiarilor care au aplicat în Programul „Prima casă”

Despre aceasta a anunţat astăzi în cadrul şedinţei operative, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Până în acest moment, peste 200 de dosare pentru Programul „Prima casă" au fost deja transmise Primăriei. La 20 decembrie a.c., va avea loc prima şedinţă a Comisiei pentru selectarea beneficiarilor care vor fi incluşi în lista de bază pentru programul de asigurare cu locuinţe. Între timp, preturile de sector continuă acumularea dosarelor, la fiecare dintre instituţiile nominalizate fiind în lucru câte circa 100 cereri.

În prezent, serviciile municipale de profil lucrează la executarea lucrărilor de nivelul zero la blocurile locative de pe str. Ghioceilor, fiind deja săpate gropile de fundaţie pentru 2 din cele 4 blocuri. Totodată, se execută lucrări de strămutare a reţelelor tehnico-edilitare, precum şi de proiectare. Proiectarea blocurilor de locuinţe va fi încheiată la începutul lunii martie 2011.

Programul „Prima Casă" este un proiect lansat de Primăria Municipiului Chişinău, pentru a oferi persoanelor cu venituri medii posibilitatea să-şi procure un apartament, la preţuri reduse, prin intermediul creditării ipotecare, informează Serviciul de presă al Primăriei.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus