Trimite e-mail | Printeaza
Politic
29.11.2010

Statele Unite ale Americii sprijină ferm aspiraţiile cetăţenilor R. Moldova de a construi un stat european democratic şi prosper

Statele Unite ale Americii felicită poporul Moldovei cu desfăşurarea unor alegeri parlamentare transparente şi imparţiale, calificate de către observatorii internaţionali ca fiind în general în conformitate cu standardele internaţionale ale alegerilor libere şi corecte. Votul de ieri reprezintă un alt pas înainte pe calea democratică a Moldovei. Acum este important ca liderii politici din Moldova să lucreze împreună pentru a forma un nou guvern şi a alege un preşedinte pentru a soluţiona problemele care le stau în faţă,  se spune într-un comunicat al Ambasadei SUA la Chişinău.

"Statele Unite sprijină ferm aspiraţiile cetăţenilor Republicii Moldova de a construi un stat european democratic şi prosper, în cadrul hotarelor sale recunoscute internaţional. Aşteptăm cu nerăbdare să conlucrăm cu noul guvern al Moldovei în vederea accelerării reformelor importante pentru consolidarea democraţiei, ameliorarea economiei şi întărirea supremaţiei legii",  se mai spune în comunicat. .

cuvinte-cheie: parlamentare | alegeri

Comentarii (0)

 

Related news

Sus