Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.11.2010

Mihai Ghimpu: „Am votat pentru valorile liberale, fără de care Republica Moldova nu are viitor”

Mihai Ghimpu: „Am votat pentru valorile liberale, fără de care Republica Moldova nu are viitor”

Am votat pentru valorile liberale, fără de care Moldova nu are viitor, valori care stau la baza democraţiei - libertatea economică, Libertatea individului, pentru o presă liberă, respectarea drepturilor omului, supremaţia legii, etc. Declaraţia a fost făcută de Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, Preşedintele Parlamentului, la secţia de votare din Liceul „N. Gogol", unde şeful statului a votat în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, informează Serviciul de presă al Preşedintelui R.Moldova.

Preşedintele Mihai Ghimpu şi-a exprimat convingerea că în următorii patru ani Republica Moldova va avea o guvernare democrată, care va însemna o apropiere şi mai mare de Uniunea Europeană, o viaţă mai bună pentru cetăţeni, investiţii în economia naţională, locuri noi de muncă, salarii şi pensii mai mari pentru toţi. „Traseul european al Republicii Moldova nu poate fi schimbat, dimpotrivă, sper că vom avea un parcurs şi mai bun în direcţia respectivă, realizînd toate obiectivele propuse acum un an. Astăzi votăm pentru viitorul european al Republicii Moldova", a specificat Mihai Ghimpu.

Şeful statului a îndemnat cetăţenii să participe cît mai activ la vot, deoarece numai consolidîndu-ne vom putea scoate Republica Moldova din impas. „Cetăţenii trebuie să participe la vot şi să se expună clar ce vor şi cine trebuie să le asigure un viitor mai bun", a spus Mihai Ghimpu.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus