Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
23.11.2010

ZdG: Cubreacov II. Comuniştii au furat scenariul. Vezi video

ZdG: Cubreacov II. Comuniştii au furat scenariul. Vezi video

Noaptea trecută, Artur Reşetnicov, ex-director SIS şi candidat PCRM, a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. El a declarat că a fost răpit la ora 16.00 din centrul oraşului, încătuşat şi dus întro direcţie necunoscută.

La Spitalul de Urgenţă am fost informaţi că actualmente Reşetnicov este internat în Secţia Neurochirurgie, iar salonul lui este sub pază. Totodată, numărul lui de mobil este deconectat.

«Nimic grav, starea sănătăţii lui Artur Reşetnicov are o dinamică stabilă,» a declarat pentru ZdG Petru Craveţ, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă. Întrebat dacă pacientul Reşetnicov a fost adus cu maşina de urgenţă sau cu un automobil privat, Craveţ a spus «Mai degrabă cu o maşină privată».

Solicitat de ZdG, purtătorul de cuvânt al PPCD, Andrei Şeremet, a spus că azi întro conferinţă de presă, liderul PPCD va face publică opinia sa despre răpirea lui Reşetnicov. Întrebat despre similarităţi de scenarii privind răpirea lui Cubreacov şi cea a lui Reşetnicov, Şeremet a spus pentru ZdG că aceasta este mai degrabă o urmare a evenimentelor din 7 aprilie.

Solicitat de ZdG, ex-directorul SIS, Valeriu Pasat, a declarat că răpirea lui Reşetnicov nu este decât «un scenariu Cubreacov II».  Pasat susţine că «comuniştii văd că pierd şi au decis să recurgă la alte metode, dar au pregătit desptul de prost operaţiunea. Cine îşi poate imagina că Reşetnicov poartă cu el în geantă sau ţine sub pernă compromat împotriva lui Voronin. Împotrva lui Voronin compromatul nu trebuie căutat, căci se vede pe faţa sa», a conchis Pasat, scrie ZdG.

Video -  primele mărturii pentru presă

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus