Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-11-22/ue-da-republicii-moldova-un-milion-de-euro-pentru-armonizarea-cu-acquisul-comunitar-in-domeniul-achi-18770.html
Data: Nov 22, 2010 (15:57)

UE da Republicii Moldova un milion de euro pentru armonizarea cu acquis-ul comunitar in domeniul achiziţiilor publice

Delegaţia Uniunii Europene în R/Moldova, Agenţia Achiziţii Publice a Republicii Moldova şi Ministerului Finanţelor Publice din România, au lansat astăzi proiectul de înfrăţire instituţională „Sprijin pentru Sistemul de Achiziţii Publice al Republicii Moldova".

Acest proiect de înfrăţire instituţională are în vedere armonizarea legislaţiei naţionale din domeniul achiziţiilor publice cu acquis-ul comunitar, formarea actorilor implicaţi în sistemul de achiziţii publice precum şi îmbunătăţirea eficienţei şi funcţionalităţii Agenţiei Achiziţii Publice a Republicii Moldova prin utilizarea celor mai bune practici şi standarde de la nivelul Uniunii Europene.

Acest proiect este implementat în Republica Moldova de către Ministerului Finanţelor Publice din România. Proiectul se va derula pe o perioadă de 21 de luni și are un buget de 993.637,89 EURO, fiind finanţat prin „ENP National Action Programme 2007".