Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.11.2010

Şase concurenţi electorali au depus solicitări de modificare a listelor de candidaţi

Comisia Electorală Centrală informează că şase concurenţi electorali au depus solicitări de modificare a listelor de candidaţi la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010.

Aceştia sunt: Partidul Democrat din Moldova; Partidul „Moldova Unită - Eдиная Молдова"; Partidul Popular Republican; Partidul Liberal Democrat din Moldova; Partidul Social Democrat; Partidul Naţional Liberal.

Astăzi, 20 noiembrie, a fost ultima zi în care concurenţii electorali înregistraţi la CEC au putut modifica listele de candidaţi înregistrate la alegerile parlamentare din acest an. De acum, înregistrarea concurentului electoral poate fi anulată doar de organul electoral care l-a înregistrat, în baza deciziei instanţei de judecată, precum şi în caz de deces al acestuia sau survenire a condiţiilor stabilite la art.13 alin.(2) din Codul electoral.

Potrivit CEC, în seara zilei de sîmbătă, membrii CEC participă la începutul procesului de tipărire a buletinelor de vot.

Tipografia Centrală şi Combinatul Poligrafic au fost selectate să tipărească buletinele de vot pentru scrutinul din acest an.

cuvinte-cheie: CEC

Comentarii (0)

 

Related news

Sus