Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.11.2010

Forum Economic, la Iaşi

Cea de-a doua ediţie a Forumului Economic European se va desfăşura, miercuri şi joi, la Iaşi, prilej cu care firmele ieşene vor putea încheia parteneriate cu societăţi din Republica Moldova sau din Ucraina.

Preşedintele Asociaţiei Regionale a Întreprinzătorilor Nord-Est, Mihai Susanu, a declarat, marţi, că în cadrul Zilelor Economice de la Iaşi va fi organizat un set de manifestări prin care se urmăreşte spijinirea cooperării transfrontaliere între România şi Republica Moldova, dar şi dezvoltarea mediului de afaceri local, prin atragerea de investiţii şi prin punerea faţă în faţă a agenţilor economici.

De asemenea, oamenii de afaceri vor avea ocazia de a participa la o sesiune business-to-business, la un work-shop sau la un colocviu la care vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe.

Totodată, în "Sala Paşilor Pierduţi" din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" va fi organizată o expoziţie a brandurilor de succes, intitulată "Fabricat fără frontiere", din Iaşi, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina.

Zilele economice nu se vor încheia fără Gala festivă pentru decernarea premiilor "Topul Firmelor Ieşene". Cu această ocazie, Camera de Comerţ va acorda şi diplome de excelenţă în diverse domenii precum cel universitar, cultural, ştiinţific şi, nu în ultimul rând, celui sportiv, scrie AGERPRES.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus