Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.11.2010

TVR1 revine în R. Moldova pe frecvenţele 2Plus, post TV controlat de Vladimir Plahotniuc

Societatea Telefe M International, deținătoare a licenței de emisie TV prin eter (rețeaua de stat Nr. 2 cu acoperire națională) pentru studioul TV 2Plus, anunță publicul telespectator din Republica Moldova, precum și toți reprezentanții studiourilor TV prin cablu, că începând cu data de 10 noiembrie 2010, va difuza pe frecvența sa programe ale postului TVR 1 al Societății Române de Televiziune.

Acest fapt a fost posibil în urma examinării cererii societății Telefe M International în cadrul ședinței Consiliului Coordonator al Audiovizualului de astăzi, în care s-a discutat solicitarea Telefe M International privind includerea în serviciul său de programe a emisiunilor postului TVR 1 precum și acordul semnat între societatea noastră și conducerea SRTV, anunță un comunicat al societății "Telefe M International".

Ambasada Romaniei la Chişinău salută deciziile societăţii TELEFE-M Internaţional şi a Consiliului Coordonator al Audiovizualului în urma cărora programele postului public de televiziune din Romania TVR1 vor fi preluate în cadrul canalului "2+" şi difuzate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Retransmiterea programelor TVR1 este încă un exemplu al calităţii şi dinamicii pe care au dobîndit-o în ultima perioadă raporturile bilaterale dintre Romania şi Republica Moldova. Existenţa unui spaţiu cultural, mediatic şi intelectual comun între ţările noastre este o consecinţă a unei realităţi istorice şi un răspuns la aşteptările cetăţenilor din ambele state, anunță Biroul de presă al Ambasadei României în R.Moldova.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus