Trimite e-mail | Printeaza
Economie
29.10.2010

Un grup de businessmeni din Moldova efectuează o vizită de afaceri în Chicago, SUA

Potrivit CCI, în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie 2010, un grup de 10 agenţi economici din Moldova participă cu o vizită de afaceri la expoziţia internaţională specializată de ambalaje „PACK EXPO CHICAGO 2010", care se desfăşoară între 31 octombrie şi 3 noiembrie 2010, în or. Chicago, SUA. Vizita de afaceri în SUA este organizată, în premieră, de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei cu suportul Ambasadei SUA în ţara noastră.

Conform şefei Direcţiei Expoziţii şi Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrova, din delegaţia oamenilor de afaceri autohtoni fac parte reprezentanţi ai companiilor ASTRA-K, Com ARGO Grup, Ferex, Fortagro-Com, Olista Uniflex, Remos, Servest-Agro, Tehnosuport.
„La expoziţia respectivă iau parte companii-lideri de pe toate continentele, ceea ce este un avantaj. Întreprinzătorii din Moldova se vor familiariza cu tendinţe, tehnologii şi soluţii integrate din domeniu pentru a optimiza operaţiunile de producere. De asemenea, vor vizita Centrul de Business Internaţional din cadrul Centrului Expoziţional „McCormick Place", precum şi alte centre de afaceri din Chicago, unde pot face schimb de experienţă şi găsi noi parteneri de colaborare", a spus Marina Petrova.

Programul adiţional al expoziţiei „PACK EXPO Chicago" prevede şi organizarea Conferinţei de Excelenţă în Producere, unde vor fi abordate aspecte privind siguranţa produselor alimentare, durabilitatea sau fiabilitatea operaţională.

Anul curent, la  „PACK EXPO Chicago" au expus peste 1600 întreprinderi, la compartimentele: Procesare, Brand-uri, Cofetărie, DistriPak, Ambalaje reutilizabile, Centrul Resurselor Siguranţei Alimentelor. Expoziţia „PACK EXPO Chicago 2010" este desfăşurată la iniţiativa Institutului Producătorilor de Utilaj pentru Ambalaje (PMMI).

cuvinte-cheie: CCI | PACK EXPO CHICAGO 2010

Comentarii (0)

 

Related news

Sus