Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.10.2010

Cea de-a X-a ediţie a expoziţiei „Fabricat în Moldova” se va desfăşura în perioada 1-5 februarie 2011

Potrivit ME, ediţia jubiliară a expoziţiei „Fabricat în Moldova", se va desfăşura în perioada 1-5 februarie 2011, la Centrul Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO". Organizatorul expoziţiei este Camera de Comerţ şi Industrie în colaborare cu Ministerul Economiei, sub patronajul tradiţional al Guvernului Republicii Moldova.

Epoziţia este orientată spre susţinerea producătorilor autohtoni, crearea condiţiilor de lansare pe piaţa moldovenească a produselor competitive, crearea climatului economic favorabil, elaborarea căilor strategice de desăvârşire a activităţii inovaţionale în domeniul ştiinţific şi de producere, majorarea investiţiilor interne şi externe.

Obiectivele de bază ale ediţiei a X-a a expoziţiei „Fabricat în Moldova" sunt: contribuirea la realizarea cu succes a Programului Guvernului Republicii Moldova „Integrare Europeană: Libertate, Democraţie, Bunăstare" pentru perioada 2009-2013; stoparea declinului economic; relansarea economică; sporirea potenţialului industrial şi tehnologic al întreprinderilor; dezvoltarea antreprenoriatului, comerţului şi infrastructurii pieţii; implementarea elaborărilor tehnico-ştiinţifice în producere ş.a.

În anii precedenţi, „Fabricat în Moldova" a fost vizitată de delegaţii ale oamenilor de afaceri din România, Ucraina, Turcia, Belarus, Germania, Rusia, Italia, China. Mulţi dintre oamenii de afaceri străini îşi planifică misiunea de afaceri în ţara noastră la începutul anului viitor, cu scopul de a vizita expoziţia dată. La ediţia jubiliară a expoziţiei naţionale vor participa camere de comerţ şi industrie din ţările-membre ale Acordului de comerţ liber CEFTA.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus