Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.10.2010

Remanieri de cadre în Armata Naţională

Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa a semnat un ordin privind numirea unor ofiţeri ai Armatei Naţionale în funcţii de comandă în două unităţi militare dislocate în garnizoana Chişinău.

Colonelul Mihail Bucliş, care a deţinut timp de trei ani funcţia de comandant al Brigăzii „Ştefan cel Mare" din Chişinău, a fost numit comandant (rector) al Institutul Militar al Forţelor Armate "Alexandru cel Bun"..

Totodată, prin ordinul ministrului Apărării, colonelul Oleg Ciulcov a fost numit în funcţia de comandant al Brigăzii „Ştefan cel Mare". Ofiţerul nominalizat a făcut anterior parte din componenţa Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, fiind comandant al poliţiei militare.

De menţionat că cei doi colonei posedă o experienţă vastă în funcţii de conducere, dar şi studii de specialitate în cadrul unor instituţii militare din străinătate. Colonelul Mihail Bucliş, în vîrstă de 41 de ani este absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare din Bucureşti, iar colonelul Oleg Ciulcov, în vîrstă de 42 de ani, este absolvent al Universităţii de Apărare din Bucureşti. Ambii ofiţerii sînt căsătoriţi şi educă cîte doi copii, informează un comunicat al Ministerului Apărării.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus