Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.10.2010

A 21-a formatiune a depus actele la CEC

Potrivit CEC, la data de 21octombrie curent, Mişcarea Social-Politică a Romilor din Republica Moldova a depus la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrare în calitate de concurent electoral. La ora 17.00 a aceleiaşi zile, membrii CEC au stabilit ca formaţiunea să fie înscrisă prealabil în buletinul de vot la poziţia douăzeci şi unu.  

În conformitate cu pct. 14 al Regulamentului cu privire la procedurile de tragere la sorţi aprobat prin hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 1811 din 5 august 2008, în cazul în care un singur candidat depune documentele spre înregistrare, organul electoral se convoacă pentru a-i atribui numărul de ordine respectiv în buletinul de vot.

Conform Codului electoral, Comisia Electorală Centrală efectuează  înregistrarea candidaţilor desemnaţi în alegeri  în decursul a 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de înscriere în buletinul de vot rămîne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010.

cuvinte-cheie: CEC | alegeri | parlamentare

Comentarii (0)

 

Related news

Sus