Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-10-19/a-inceput-revizia-tehnica-a-microbuzelor-de-pe-rutele-municipale-18209.html
Data: Oct 19, 2010 (16:53)

A început revizia tehnică a microbuzelor de pe rutele municipale

În perioada 19 - 27 octombrie a.c., în Chişinău se va desfăşura cea de-a II-a etapă a reviziei tehnice a microbuzelor de pe rutele municipale. Astfel, va fi verificată starea tehnică a unităţilor de transport, aspectul estetic interior şi exterior, inclusiv echiparea microbuzelor, în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor şi remorcilor acestora.

În cazul în care unităţile de transport nu vor fi prezentate spre susţinerea reviziei tehnice, sau nu vor susţine respectiva testare, pentru microbuzele respective vor fi anulate permisele de activitate pe traseu şi vor fi scoase de pe rute.

Testarea tehnică se va efectua de către staţiile de profil din municipiul Chişinău, autorizate de către Agenţia Transport Auto. Pe străzile din capitală circulă aproximativ 1800 microbuze de rută, informează un comunicat al Primariei.