Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.10.2010

A fost arestat presupusul organizator al migraţiei ilegale a 11 cetăţeni moldoveni

Procuratura Generală l-a pus astăzi sub învinuire pe bărbatul, care ar fi organizat migraţia ilegală a celor 11 cetăţeni moldoveni, reţinuţi la mijlocul lui septembrie de către organele de drept ale Egiptului.

Tot astăzi, Judecătoria sect. Centru a admis parţial demersul procurorilor, eliberînd pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 15 zile.

Este vorba despre un locuitor al or. Ialoveni, în vîrstă de 36 de ani, căsătorit, studii medii.

Ultimul este învinuit de procurori că în intervalul lunilor mai - iulie 2010, acţionînd în cadrul unui grup criminal organizat în comun cu alte persoane nestabilite, a organizat migraţia ilegală pe teritoriul Israelului a 11 cetăţeni moldoveni, prin tranzitarea ilegală a teritoriului Egiptului.

Secţia combatere a traficului de fiinţe umane a Procuraturii Generale în comun cu Centrul pentru combaterea traficului de persoane al MAI şi Serviciul de Informaţii şi Securitate continuă să efectueze acţiuni de urmărire penală întru cercetarea multilaterală, completă şi obiectivă a circumstanţelor cauzei, identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea ilegală şi tragerea lor la răspundere, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus