Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.10.2010

Procurorii învinuiesc doi tineri de comiterea a 5 infracţiuni

Procuratura sect.Rîşcani a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a doi tineri de 23 şi 24 ani de comiterea mai multor infracţiuni.

Potrivit actului de învinuire, în iulie curent, unul dintre învinuiţi, la acel moment angajat al MAI, împreună cu un amic, prezentând legitimaţia de colaborator de poliţie, iar al doilea - o carte de vizită a unui colaborator al MAI din Federaţia Rusă, l-au oprit pe un tânăr de 20 ani şi i-au spus că este bănuit de comiterea unei infracţiuni.

Pentru soluţionarea cazului, "poliţiştii" i-au şoptit tînărului că este necesar de a achita o sumă de bani.

Victima, avînd frică de a nu fi reţinut, a propus să se deplaseze la domiciliul său, unde le-a transmis 1500 lei şi au făcut schimb de telefoane.

Cînd învinuiţii au apelat telefonul mobil al tînărului, a răspuns prietena acestuia, la care din întîmplare se afla telefonul. Aceştia s-au prezentat drept colaboratori de politie, comunicîndu-i că prietenul ei este reţinut de catre organele de poliţie şi ea îl poate ajuta la soluţionarea problemei date.

Pentru a-şi ajuta prietenul, fata s-a deplasat la locul stabilit de cei doi, însă în loc să fie condusă la sectorul de poliţie, ultimii au dus-o într-o fişie forestieră.

Avertizînd tînăra că dacă va întreţine raporturi sexuale cu aceştia, iubitul ei va fi eliberat, presînd-o psihic, ambii au violat-o.

Este de menţionat că fata le-a comunicat agresorilor că este însărcinată, însă acest fapt nu i-a stopat pe învinuiţi.

Bărbaţii mai sunt învinuiţi că în mod deschis au sustars de la tînără telefonul mobil cu costul de 7000 lei, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus