Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-10-11/cec-anuntza-ca-termenul-limita-pentru-depunerea-declaratziei-de-shedere-a-cetatzenilor-cu-drept-de-v-18066.html
Data: Oct 11, 2010 (21:06)

CEC anunţă că termenul limită pentru depunerea declaraţiei de şedere a cetăţenilor cu drept de vot este data de 28 octombrie 2010

Comisia Electorală Centrală anunţă că termenul limită pentru depunerea declaraţiei de şedere a cetăţenilor cu drept de vot este data de 28 octombrie 2010, inclusiv.

Persoanele cu drept de vot care, după ultima participare la alegeri, şi-au schimbat locul de şedere sînt în drept să-şi declare locul nou de şedere la organul administraţiei publice locale pentru a putea fi înscrise în lista de alegători la secţia de votare corespunzător locului şederii. Modelul declaraţiei poate fi găsit pe pagina web a Comisiei www.cec.md  la rubrica Alegeri parlamentare 2010.

Potrivit CEC, declaraţia se depune personal de către solicitant la prezentarea buletinului de identitate cu fişa de însoţire în original şi în copie. Declaraţiile depuse anterior pentru referendumul republican constituţional din 5 septembrie 2010 nu sînt valabile, deoarece acest document este de unică folosinţă.