Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.10.2010

IFPS: Expiră cel de-al doilea termen de achitare a impozitelor pe bunurile imobiliare şi funciar

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat reaminteşte tuturor contribuabililor-subiecţi ai impunerii cu impozitele  funciar şi pe bunurile imobiliare, care nu şi-au onorat încă pe deplin obligaţiunile ce ţin de achitarea acestor impozite, despre faptul că 15 octombrie este ultima zi în care aceştia pot achita cea de-a doua parte din suma impozitului calculat pentru anul 2010.

Potrivit IFPS, contribuabilii care nu au respectat termenele de achitare determinate, vor fi penalizaţi. Penalităţile constituie pentru anul curent 0.03% din suma impozitului care urmează a fi achitat, calculată pentru fiecare zi de întîrziere.

În cazul apariţiei întrebărilor sau unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare ş.a. aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la IFS teritorial şi la serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.

Totodată, contribuabilii pentru a primi consultaţii pot apela gratuit şi specialiştii Secţiei de asistenţă a contribuabililor din cadrul IFPS la numărul de telefon: 0-8000-1525.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus