Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.10.2010

Bucătăria naţională în cadrul Sărbătorii Naţionale a Vinului - 2010

În cadrul Sărbătorii Naţionale a Vinului - 2010, care va avea loc la 9 şi 10 octombrie curent la CIE „Moldexpo" va fi desfăşurat concursul culinar Cea mai bună prezentare a bucătăriei naţionale".

La acest eveniment vor participa peste 30 agenţi economici din domeniul alimentaţiei publice din mun. Chişinău, care îşi vor demonstra performanţele în arta culinară şi măiestria servirii bucatelor pentru consumatori.

Concursul respectiv va fi evaluat de un juriu compus din specialişti în domeniu din cadrul Ministerului Economiei, Primăriei mun. Chişinău, Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova, precum şi personal cu experienţă din sfera alimentaţiei publice.

Potrivit ME, în ziua de 10 octombrie, orele 14 - 00, laureaţii vor fi premiaţi cu cupe şi diplome de onoare la diferite nominaţii aferente bucătăriei naţionale a Republicii Moldova, precum „Cele mai delicioase plăcinte şi învîrtite", „Cele mai picante copturi", „Cele mai aromate bucate la grătar", „Cea mai originală masă tematică în stil naţional" etc. De asemenea vor fi premiaţi cei mai iscusiţi bucătari şi culinari.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus