Trimite e-mail | Printeaza
Politic
06.10.2010

Miniștrii din partea Partidului Liberal se întorc în guvern

Biroul Politic al Partidului Liberal face următoarele precizări în legătură cu degrevarea din funcție a miniștrilor-candidați pe lista electorală a PL:

  • 1. Miniștrii din partea Partidului Liberal își îndeplinesc în continuare funcțiile și îngrijorările exprimate nu au nici un temei, fiindcă lista electorală încă nu a fost înregistrată.
  • 2. Biroul Politic al Partidului Liberal, cunoscând din timp faptul că miniștrii Alianței pentru Integrarea Europeană vor participa la alegeri, în ziua aprobării listei electorale a luat decizia ca, după prezentarea acesteia la CEC și după difuzarea ei în mediile de informare, pentru a fi cunoscută de publicul larg, miniștrii PL să se retragă de pe listă pe o perioadă, în conformitate cu prevederile Codului Electoral.
  • 3. În cazul în care primul-ministru i-ar fi consultat pe colegii din Alianță, toate aceste aspecte ar fi fost explicate, fără să lase loc unor interpretări electorale și nemaifiind nevoie ca să se comunice cu noi prin intermediul presei, anunţă Departamentul de Comunicare și Imagine al PL 

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus