Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.09.2010

Operatorul naţional de comunicaţii electronice Moldtelecom anunţă reducerea tarifelor pentru apelurile din reţeaua fixă spre reţelele mobile din 1 octombrie 2010

În particular, tariful pentru persoanele juridice va fi micşorat cu 40%, iar pentru persoanele fizice cu 25%. Astfel, începând cu luna viitoare compania Moldtelecom va pune în aplicare un nou tarif unic în mărime de 1,80 lei/minut (inclusiv TVA) pentru toate categoriile de utilizatori.

Mai mult ca atât, Moldtelecom va aplica, în premieră, un tarif special la convorbirile telefonice de la fix spre mobil, seara, în weekend şi în zilele de sărbătoare, care va constitui 1,44 lei/minut (inclusiv TVA).

Este de notat, că până în prezent un minut de convorbiri din reţeaua fixă Moldtelecom spre reţelele mobile este taxat cu 3,00 lei (inclusiv TVA) pentru persoanele juridice şi 2,50 lei (inclusiv TVA) pentru persoanele fizice.

În vederea implementării unui sistem mai atractiv de tarife, compania Moldtelecom a lansat iniţiativa de micşorare a tarifelor pentru apelurile telefonice fixe spre cele mobile, prezentând-o public la 10 septembrie curent. Aceasta prevedea examinarea şi aplicarea reducerii costurilor de interconectare a reţelelor.

Conform aceluiaşi proiect, Moldtelecom a propus diminuarea tarifelor la apelurile telefonice de la alţi operatori de comunicaţii din ţară spre reţeaua fixă, de la 3,19 cenţi până la 1,8 cenţi/minut, poziţia este menţinută până în prezent.

Ţinând cont de faptul că aplicarea acestor măsuri va duce la sporirea accesului la reţelele telefonice, Moldtelecom îşi exprimă convingerea că va fi susţinut de către toţi operatorii naţionali pentru a satisface interesele utilizatorului final şi a încuraja concurenţa pe piaţă, informează Serviciul de presă al S.A."Moldtelecom".

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus