Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
28.09.2010

Guvernul lansează publicaţia „Monitor Guvernamental” şi o nouă pagină web a Executivului – www.gov.md

Revista „Monitor Guvernamental" este o publicaţie lunară, editată în trei limbi: română, rusă şi engleză. Tirajul versiunii române este de 1500 de exemplare, iar a celei ruse - 1300 de exemplare. Versiunea engleză a revistei va fi în format electronic şi va fi distribuită prin e-mail tuturor organizaţiilor internaţionale acreditate în Republica Moldova, dar şi tuturor celor interesaţi.

Revista „Monitor Guvernamental" în română şi rusă va fi distribuită autorităţilor publice centrale şi locale de pe întreg teritoriul ţării.

Începînd cu ziua de 28 septembrie 2010, pagina oficială a Guvernului - www.gov.md - are o nouă faţă. Noua pagină a Guvernului - www.gov.md are menirea de a oferi cît mai multă informaţie utilizatorilor şi de a fi cît mai funcţională. Pe lîngă tradiţionala rubrică „Comunicate de presă", pe www.gov.md veţi găsi video şi foto de calitate înaltă. De asemenea, „Anticamera on-line a Prim-ministrului" are menirea de a face legătura directă între Premierul Republicii Moldova şi toţi cei care doresc să comunice cu el.

Rubrica „Biblioteca on-line" va conţine documente strategice aprobate de Guvern, acorduri semnate, documentele de politici. Tot aici, va fi plasată şi versiunea electronică a revistei „Monitor guvernamental".

Noua pagină web are capacitatea de a transmite şedinţele Guvernului on-line la o calitate mult mai bună, decît anterior. De asemenea, arhiva site-ului va fi mult mai bine structurată şi mai uşor de utilizat.

www.gov.md va fi disponibilă în română, rusă şi engleză.

Editarea revistei „Monitor guvernamental" şi elaborarea noii pagini web a Guvernului au fost posibile graţie suportului Fondului Fiduciar Multi-Donator pentru asistenţă în implementarea Strategiei de Reformă a Administraţiei Publice Centrale în Republica Moldova. Fondul a fost creat cu contribuţia DFID, SIDA şi Guvernului Olandei şi este administrat prin intermediul Băncii Mondiale.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus