Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
27.09.2010

Loteria "Diversity Visa" – înregistrarea on-line de pe data de 5 octombrie până pe data de 3 noiembrie

În fiecare an Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii lansează programul "Diversity Visa Lottery", cunoscut şi sub denumirea de "Loteria Green Card". Oricine poate să se înregistreze online accesând pagina de internet www.dvlottery.state.gov începând cu 5 octombrie până pe 3 noiembrie. Cererile de participare sunt acceptate doar în format electronic.

Participarea la Loteria Vizelor este gratuită pe www.dvlottery.state.gov. Nici o altă pagină de internet sau companie privată nu este împuternicită să accepte formulare pentru Loteria Vizelor. Vă rugăm sa fiţi prudenţi dacă cineva vă cere să achitaţi o taxă de participare sau să semnaţi un contract pentru a participa la Programul DV, deoarece participarea este gratuită. Ambasada SUA încurajează toţi doritorii să se înregistreze mai devreme, din cauză ca pagina de internet funcţionează mai lent în ultima săptămână a perioadei de înregistrare, când mai multe persoane din toată lumea depun cereri de participare la acest program.
Loteria anuală Diversity Visa permite tuturor persoanelor, care îndeplinesc nişte condiţii de eligibilitate simple, dar stricte, să solicite o viză de imigrare în Statele Unite. Fiecare solicitant trebuie să aibă cel puţin studii liceale sau doi ani de experiență de lucru într-о anumită specialitate. Daca nu corespundeţi acestor calificări, vă rugăm să nu vă înregistraţi. Pentru mai multe informaţii despre ocupaţiile specializate, vă rugăm să consultaţi următorul link: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1319.html

Odată cu încheierea perioadei de înregistrare la data de 3 noiembrie, toate cererile vor fi revizuite conform criteriilor de eligibilitate. Mai târziu calculatorul va alege în mod aleatoriu învingătorii din toată lumea. Ambasada SUA încurajează toţi solicitanții să îndeplinească formularul electronic gratuit. Unele companii pretind în mod fals că vă pot ajuta să câștigați sau că sunt împuternicite de către Guvernul Statelor Unite să vă ajute să participaţi la loteria DV. Aceste companii percep taxe pentru serviciile prestate, fie o taxă mica atunci când aplicaţi sau o taxă mai mare, dacă aţi câştigat. Înregistrându-vă online la adresa www.dvlottery.state.gov nu veţi avea de plătit nici o taxă.

Când vă înregistraţi online pe www.dvlottery.state.gov , veţi primi un număr de confirmare. Trebuie să păstrați numărul de confirmare . Începând cu 1 mai 2011, puteţi verifica dacă aţi fost selectat introducând numărul de confirmare pe www.dvlottery.state.gov . Aveţi posibilitatea de a verifica dacă aţi câştigat doar dacă aveţi numărul de confirmare.
Condiţii noi pentru acest an: Unica modalitate de a afla dacă sunteţi câştigător la loteria DV este să vizitaţi pagina web www.dvlottery.state.gov şi să introduceţi numărul de confirmare după data de 1 mai 2011. Departamentul de Stat nu va mai expedia plicuri poştale câştigătorilor. Nu uitaţi să păstraţi numărul de confirmare când aplicaţi on-line, deoarece veţi avea nevoie de acesta pentru a putea afla dacă aţi câştigat. Dacă lăsaţi pe cineva să vă înregistreze participarea, s-ar putea ca persoana sau compania să solicite apoi sume mari de bani pentru a vă anunţa dacă aţi câștigat.

Pentru informaţii detaliate despre loteria DV, vă rugăm să consultaţi instrucțiunile pe pagina www.dvlottery.state.gov . Nu uitaţi că nu se percepe nici o taxă pentru înregistrarea la loterie şi pagina de internet a loteriei DV, www.dvlottery.state.gov , este unica pagină oficială împuternicită de Guvernul SUA pentru a desfăşura programul Loteriei Diversity Visa.

cuvinte-cheie:

Comentarii (2)

 

Sus