Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.09.2010

Decernarea titlului „Doctor Honoris Causa” al ASEM Guvernatorului BNR

Vlad Filat a participat astăzi la şedinţa solemnă a Senatului Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM). La eveniment a participat şi Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României.

Şedinţa solemnă a Senatului a demarat cu decernarea titlului „Doctor Honoris Causa" al ASEM Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Mugur Isărescu a mulţumti pentru titlu, menţionînd că este onorat. De asemenea, Guvernatorul BNR a mulţumit Premierului pentru că este prezent la acest eveniment, specificînd că cunoaşte personal ce înseamnă să fii prim-ministru timp de un an. Mugur Isărescu a ţinut o prelegere în care a vorbit despre criza economică şi impactul acesteia.

Prim-ministrul a spus că i-a făcut mare plăcere să asculte această prelegere, care a fost una plină de conţinut. Premierul l-a felicitat pe Mugur Isărescu cu titlul de „Doctor Honoris Causa"  al ASEM pe care l-a primit astăzi.

Vlad Filat a felicitat colectivul şi studenţii ASEM cu decernarea titlului „Doctor Honoris Causa" al ASEM, 19 ani de la fondarea instituţiei, eveniment ce se consemnează la 25 septembrie, dar şi cu Ziua Economistului, care tradiţional  se marchează în ultima duminică a lunii septembrie.

Premierul a precizat că personal a făcut studii juridice, dar, prin activităţile pe care le-a desfăşurat de-a lungul anilor, se încadreză în lumea economiştilor. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus