Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.09.2010

Pentru 7 infracţiuni comise îşi va petrece restul vieţii după gratii

Un bărbat din or. Soroca a fost condamnat recent la detenţiune pe viaţă pentru că a comis 7 infracţiuni dintre care un omor. Procurorii au demonstrat vinovăţia infractorului în sala de judecată prezentînd probe potrivit căror bărbatul în vîrstă de 31 ani a pus în circulaţie 10000 lei moldoveneşti falşi în bancnote cu nominalul de 100 lei.

Aflându-se în or.Soroca el a atacat proprietarul unei gherete, aplicându-i cu un cuţit o lovitură în regiunea abdomenului, după care i-a sustras bani şi bunuri în sumă de peste 50 mii lei.

După o lună, făptaşul a atacat cu un cuţit un bărbat de la care anterior a luat cu împrumut bani. În rezultatul leziunilor victima a decedat pe loc. Pentru a ascunde urmele crimei el a transportat cadavrul într-o pădure şi l-a îngropat. În aceeaşi noapte, el a pătruns în apartamentul victimei şi a sustras bani şi bunuri în sumă de peste 148 mii lei. Concomitent au fost sustrase şi o serie de documente, care ulterior au fost arse.

În scurt timp după comiterea crimei făptaşul a trecut ilegal frontiera de stat peste rîul Nistru în Ucraina.

La domiciliul infractorului au fost depistate cîteva grame de marijuana, pe care ultimul le păstra ilegal, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus