Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-09-15/sua-deschide-un-nou-centru-american-de-resurse-17615.html
Data: Sep 15, 2010 (17:26)

SUA deschide un nou centru american de resurse

Ieri Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Asif J. Chaudhry, a oficiat deschiderea noului centru american de resurse. Centrul american de resurse (ARC) este administrat de Secţia cultură şi presă a Ambasadei SUA la Chişinău iar misiunea sa este de a oferi informaţii despre Statele Unite ale Americii - societatea, politica, istoria, economia, tradiţiile democratice, sărbătorile sale şi alte domenii de interes pentru publicul din Moldova.

ARC oferă publicului acces la Internet şi acces de bază la computer la şase staţii de lucru. În plus, ARC are o colecţie bogată de cărţi şi DVD-uri, care pot fi împrumutate vizitatorilor înregistraţi. ARC, de asemenea, găzduieşte evenimente pentru a prezenta aspecte ale culturii americane, inclusiv proiecţii de film, cluburi de discuţie a cărţilor, conferinţe video digitale, evenimente în cadrul programului "Speaker" şi expoziţii tematice.

ARC se află în clădirea de pe str. Alexei Mateevici 75, etajul 2, şi este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 17:00. ARC este închis în zilele de sărbători ale SUA şi Republicii Moldova.