Trimite e-mail | Printeaza
Economie
06.09.2010

O delegaţie a R. Moldova, condusă de Vladimir Filat, efectuează o vizită oficială în Republica Populară Chineză

Potrivit CCI, în perioada 10-16 septembrie curent, 42 de reprezentanţi ai mediului de afaceri vor participa la o misiune economică în China. Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, în colaborare cu Ministerul Economiei şi ambasada ţării noastre în China şi are loc în cadrul vizitei oficiale a prim-ministrului Republicii Moldova, Vlad Filat, în Republica Populară Chineză.
La misiunea economică în China vor lua parte reprezentanţii companiilor vinicole Chateau Vartely, combinatul de vinuri „Cricova", combinatul de vinuri de calitate „Mileştii Mici", EuroAlco, Lion Gri, Sălcuţa,Vinăria Bostavan, precum şi conducătorii întreprinderilor Orhei-Vit, Ionel, Litera, Moldovagaz, Moldtelecom, Banca de Economii, Glorinal, Artmet, Consult Grup, Danube Logistics, ZEL „Ungheni-Business" etc.

În perioada de referinţă, la Shanghai şi Beijing, delegaţia din Moldova, din care face parte şi vicepreşedintele CCI, Vladimir Didilica, va participa la Forumul de Afaceri moldo-chinez, unde vor fi prezentate oportunităţile investiţionale din cele două ţări şi vor avea loc întrevederi bilaterale. Potrivit vicepreşedintelui CCI, programul misiunii economice în China prevede şi participarea la Ziua Naţională a Moldovei în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai.

Vizita de afaceri în Republica Populară Chineză este organizată cu scopul de a intensifica relaţiile comercial-economice moldo-chineze, de a identifica noi posibilităţi de afaceri, de a promova produsele şi serviciile moldoveneşti pe piaţa Chinei şi de a atrage investiţii în economia naţională.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus