Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-08-18/expozitzie-t-rg-apicol-editzia-v-17240.html
Data: Aug 18, 2010 (10:38)

Expoziţie – Târg Apicol – ediţia V

Asociatia Naţională a Apicultorilor din Republica Moldova în parteneriat cu Pretura Sectorului Buiucani din Mun. Chişinău, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Institutul de Zoologie al AŞM, organizează în Scuarul Catedralei "Naşterea Domnului", în perioada 18-22 august 2010, manifestarea „Expoziţie - Târg Apicol - ediţia V ", manifestare ce vizează promovarea apiculturii şi a consumului de produse apicole, în Republica Moldova.

Manifestarea se desfăşoară cu ocazia  „Ziua Apicultorului în Moldova" care se sărbătoreşte pe data de 19 august.

Sunt aşteptate la această manifestare personalităţi cu o vastă experienţă în domeniul apiculturii, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai presei - consumatori de miere, care ne vor împărtăşi din tainele apiculturii. Dorim ca acest eveniment să capteze atenţia publicului şi a mass-mediei, a părinţilor şi a copiilor acestora, asupra apiculturii şi în special asupra binefacerilor pe care produsele stupului le asigură organismului uman.

La această maifestare, sunt invitaţi să participe în calitate de expozanţi, atât producătorii apicoli cât şi firmele ce sunt interesate de producerea, vânzarea şi promovarea utilajelor şi produselor apicole. Vor fi deasemeni prezenţi meşteri populari ce vor comercializa produse tradiţionale de artizanat lucrate manual.

Expoziţia cu târg a produselor apicole se va desfăşura de pe data de 18 august până pe data de 22 august 2010 în scuarul Sf. Catedrale "Naşterea Domnului" cu începere de la orele 09:00. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc  pe data de 19 august la orele 12:30.