Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.08.2010

Până la 25 ani de închisoare riscă un bărbat care și-a înjunghiat nevasta

O familie din Ialoveni s-a luat la ceartă, care a finalizat cu un omor. Conflictul s-a iscat din cauza banilor, motiv din care gospodarul casei şi-a înjunghiat nevasta cu un cuţit de bucătărie.

La data de 9 august, curent, în adresa Comisariatului de poliţie din raionul Ialoveni a parvenit o informaţie, potrivit căreia, într-o gospodărie din satul Răzeni a decedat o femeie, în vârstă de 27 de ani. Deplasându-se la faţa locului, grupul operativ al CPR Ialoveni a stabilit că tânăra a decedat din cauza traumelor de cuţit, sub formă de plăgi penetrante în regiunea cutiei toracice şi a abdomenului.

În cadrul cercetărilor de specialitate, oamenii legii au vărsat lumină asupra acestui caz, identificând principalul suspect. Acesta s-a dovedit a fi chiar soţul victimei, originar din aceeaşi localitate, în vârstă de 30 de ani. Audiat de poliţie, bărbatul şi-a recunoscut pe deplin vina, povestind în detalii scenariul carnagiului. Potrivit acestuia, victima se reîntorsese recent de la muncă de peste hotare. Din cauza unor neînţelegeri băneşti, între ei s-a iscat o ceartă, femeia pălmuindu-l pe soţ. Înfuriat, acesta nu a ezitat să se răzbune şi, luând cuţitul de pe masă, a înjunghiat-o.

În prezent, tipul este cercetat penal în cadrul unui dosar, iniţiat în baza indicilor prevăzuţi de art. 145 Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat de „Omor intenţionat" acesta riscă până la 25 ani de închisoare.
Alte circumstanţe din acest caz urmează a fi stabilite de organele de forţă din localitate, anunță un comunicat al Serviciului de pesă al MAI.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus