Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.08.2010

Mihai Ghimpu se află într-o vizită de lucru în Georgia

Mihai Ghimpu se află într-o vizită de lucru în Georgia

Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu întreprinde, în perioada 15 - 17 august, o vizită de lucru în Georgia. În cadrul întrevederilor bilaterale cu Preşedintele Georgiei Mihail Saakashvili şi şeful Legislativului David Bakradze vor fi discutate diferite aspecte ale colaborării multilaterale dintre Republica Moldova şi Georgia, precum şi posibilitatea extinderii acesteia.

Preşedinţii Moldovei şi Georgiei vor vizita tabăra de vară din Anaklia, unde se află în vacanţă cei peste 120 de copii din familiile sinistrate din ţara noastră, odihna cărora a fost organizată de autorităţile de la Tbilisi.

După inundaţiile din vara anului curent din ţara noastră, Georgia, pe lîngă organizarea odihnei celor peste 120 de copii, a decis să construiască pentru sinistraţi 10 case de locuit şi o grădiniţă de copii. În afară de acesta autorităţile de la Tbilisi au transmis Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepâionale 10 bărci mobile şi tot atîtea pompe pentru pomparea apei, care au fost utilizate în timpul luptei cu consecinţele inundaţiilor, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale.

cuvinte-cheie: Saakashvili | Ghimpu

Comentarii (0)

 

Related news

Sus