Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.08.2010

O chişinăuiancă a înscenat furtul propriului sediu şi riscă să-şi petreacă următorii 5-10 ani după gratii

Potrivit MAI, o chişinăuiancă a înscenat furtul propriului sediu, pentru a-şi minţi partenerul de afaceri şi a pune mâna pe bunuri şi bani de una singură.

Recent, în adresa Comisariatului de poliţie din sectorul Centru al capitalei, a parvenit o plângere de la un afacerist din municipiul Chişinău, precum că persoane necunoscute au pătruns în oficiul întreprinderii sale de pe strada Tiraspol, de unde au sustras obiecte din aur, în valoare de 15 mii de euro, 6000 de lei şi 5 000 de euro cheş. Potrivit cercetărilor poliţieneşti, banii, au fost acumulaţi în rezultatul vânzărilor efectuate de firmă, iar bijuteriile îi aparţineau directoarei acesteia, partenera bărbatului care a sesizat poliţia.
Imediat, forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni de investigaţie, elucidând toate circumstanţele acestui caz.

Ca rezultat al expertizei efectuate, s-a stabilit că, în sediu nu s-a pătruns forţat şi nici prin alegere de chei, ceea ce dădea de înţeles că cel care a intrat în oficiu dispunea de cheie, intrând fără nici un obstacol. Astfel, poliţia a pus mâna pe partenera bărbatului de afaceri, la domiciliul căreia au fost depistate atât bijuteriile, cât şi banii sustraşi. Audiată de poliţie, suspecta, în vârstă de 38 de ani, a negat faptele incriminate, menţionând doar că între ea şi partenerul său de afaceri, anterior a avut loc o ceartă, fapt ce dădea de înţeles că a dorit să se răzbune pe acesta. Detaliile urmează a fi stabilite de anchetă.

În prezent, suspecta se află în arestul poliţiei şi este cercetată în cadrul unei cauze penale iniţiate în baza art. 186. al.4 Cod Penal al RM. Dacă va fi găsită vinovată de „Furt", aceasta riscă să-şi petreacă următorii 5-10 ani după gratii, informează Centrul de presă al MAI.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus