Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.07.2010

Condamnat la 4 ani închisoare pentru 366 lei

Procurorii au dovedit în instanţa de judecată vina unui tînăr de 22 ani în comiterea jafului, ultimul fiind condamnat la 4 ani închisoare.

Potrivit procurorilor, la 27 aprilie 2010, tânărul, împreună cu o persoană nestabilită au hotărât să obţină bunuri pe o cale mai uşoară.

Astfel, tinerii au urmărit o femeie şi intrând din urma ei în scara unui bloc locativ din sectorul Ciocana, au lovit-o cu pumnii în faţă, după ce i-au sustras geanta în care se aflau bani şi acte în valoare de 366 lei.

Este de menţionat faptul că tânărul anterior a fost judecat pentru tâlhărie ispăşindu-şi pedeapsa în penitenciar. În anul 2008 în privinţa lui a fost aplicată Legea privind amnistia în legătură cu declararea anului 2008 An al Tineretului. Însă, aflându-se la libertate, ultimul nu s-a folosit de şansa acordată şi a comis infracţiunea menţionată ajungând din nou după gratii.

Pe parcursul urmăririi penale învinuitul s-a aflat în stare de arest.

În privinţa persoanei nestabilite cauza penală a fost disjunsă şi urmărirea penală continuă, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus