Trimite e-mail | Printeaza
Social
20.07.2010

Georgia vine în ajutor sinistraţilor din R.Moldova

Mihai Ghimpu a avut astăzi o convorbire telefonică cu Preşedintele Georgiei Mihail Saakaşvili la iniţiativa şefului statului georgian.

Şeful statului georgian l-a informat pe Mihai Ghimpu că autorităţile de la Tbilisi vor trimite în cel mai apropiat timp în ţara noastră un grup de specialişti în domeniul construcţiilor, care împreună cu colegii din Moldova, vor determina localitatea în care partea georgiană va putea edifica un număr de locuinţe pentru sinistraţi. Grupul respectiv de specialişti urmează să sosească în Republica Moldova în timpul cel mai apropiat cu o aeronavă.

Mihai Saakaşvili i-a mai comunicat lui Mihai Ghimpu că Georgia este gata de a primi la odihnă în taberele de vară de pe litoralul Mării Negre 120 de copii din localităţile inundate. Preşedintele Georgiei a accentuat că acest grup de copii va fi transportat la locul destinat cu o rută cearter al aviaţiei georgiene, iar toate cheltuielile legate de cazare, hrană, excursii, etc, vor fi suportate de ţara gazdă, informează Serviciul de presă al Adminstraţiei Prezidenţiale.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus