Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
09.07.2010

Timp de o lună în municipiul Chişinău va fi sistată apa caldă menajeră

Din 12 iulie şi până în 12 august a.c. îşi va sista activitatea Societatea pe Acţiuni „CET-2" şi, respectiv, va fi întreruptă alimentarea cu apă caldă menajeră a consumatorilor din mun. Chişinău. Sistarea este motivată de necesitatea efectuării de către SA „CET-2" a lucrărilor de profilaxie şi reparaţie curentă a echipamentului şi utilajului tehnic.

Conform normelor de securitate, anterior lucrărilor de testare este necesar ca sistemul de consum al energiei termice (agent termic şi apă caldă) să fie deconectat total şi sigur de la reţelele termice. Proprietarii încăperilor subterane, în care există reţele termice sau care se află în apropiere, trebuie să ia măsuri de precauţie în caz de deteriorare a reţelelor.

În nemijlocita apropiere de străzile, curţile, în subsolurile blocurilor locative sunt posibile defecţiuni ale ţevilor subterane cu reacţii termice prin expansiunea la suprafaţă a apei calde. Evitaţi şi nu permiteţi apropierea copiilor de subsolurile şi de locurile unde sesizaţi că apa caldă iese brusc la suprafaţă. În asemenea cazuri, dar şi pentru alte informaţii suplimentare, apelaţi numerele de telefon ale Serviciului Dispecerat al întreprinderii: 441-138, 436-452, 436-352.

SA „Termocom" va depune toate eforturile pentru a relua cât mai curând posibil alimentarea consumatorilor cu apă caldă menajeră şi mulţumeşte pentru înţelegere, anunţă un comunicat al companiei..

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus