Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.06.2010

A fost reţinut unul dintre presupuşii organizatori ai contrabandei cu ţigări

Ieri, Procuratura Generală l-a reţinut pe unul dintre presupuşii organizatori ai contrabandei cu ţigări, reţinute pe 5 martie 2010 la punctul de trecere a frontierei române Albiţa. Este vorba despre Veaceslav Procopişin, cetăţean al Republicii Moldova, în vîrstă de 28 de ani, oficial neangajat în cîmpul muncii. Tot astăzi, Procuratura Generală urmează să-i înainteze acestuia învinuirea pentru organizarea infracţiunii de contrabandă.

Actualmente, persoana este deţinută în izolatorul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei.

Amintim că, la 11 martie curent, Procurorul General a dispus retragerea din gestiunea Serviciului Vamal a materialelor respectivei cauze penale.

Ţinînd cont de caracterul complex al dosarului, în cadrul căruia urma a fi efectuat un volum mare de acţiuni de urmărire penală şi măsuri operative de investigaţii, Procurorul General a dispus crearea unui grup de lucru care a investigat acest dosar.

Procurorii continuă să efectueze acţiuni de urmărire penală întru cercetarea multilaterală, completă şi obiectivă a circumstanţelor cauzei, identificarea tuturor persoanelor vinovate şi tragerea lor la răspundere, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus